ביצה מקושקשת לחה במיוחד עם עירית
ביצה מקושקשת לחה במיוחד עם עירית דורשת בקירוב 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. ארוחת הבוקר הזאת 189 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך פלפל, ביצים, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 25% וזה די גרוע. נסו ביצה מקושקשת לחה במיוחד עם עירית, ביצים מקושקשות טעימות במיוחד, ו ביצים מקושקשות עם עירית ואסיאגו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להכות ביצים, עירית, מלח ופלפל עם מזלג או חוט לטאטא עד מעורב היטב.
במחבת 10 אינץ', חלב חום וחמאה מעל חום בינוני רק עד חמאה נמסה ונוזל מהביל.
יוצקים תערובת ביצים למחבת.*
כמו תערובת מתחמם, חלקים של ביצים יתחילו להגדיר. בעדינות לדחוף מנות מבושלות עם מרית מתכת לקצה החיצוני של מחבת. הימנע ערבוב כל הזמן. כמו יותר ביצים, לדחוף אותו לקצה גם כן ולערום אותו על גבי תערובת ביצה להגדיר כבר שם. מבשלים 5 עד 6 דקות או עד ביצים מעובה לאורך אבל עדיין לח .