ביצה מקושקשת, תפוח אדמה ובייקון טוסטדות
המתכון ביצה מקושקשת, תפוח אדמה ובייקון טוסטדות מוכן בתוך כ 50 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. זה הר ד ' אובר יש 841 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים, ביצים, סלסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בייקון וביצה מק וגבינה, קליפורניה ארוחת בוקר לעטוף (אבוקדו, ביצה, בייקון ועוד!), ו ביצים מקושקשות עם בייקון ואבוקדו.
הוראות
במחבת כבדה בגודל 10 אינץ 'מחממים שמן בגודל 1/2 אינץ' על אש בינונית עד שהם חמים אך לא מעשנים ומטגנים טורטיות, 1 בכל פעם, הופכים במלקחיים, עד שהם זהובים וחיוורים, בערך 1 1/2 דקות.
העבירו טורטיות כמטוגנות עם מלקחיים למגבות נייר לניקוז והתקררות מוחלטת. טורטיות עשוי להיות מטוגן 1 שבוע קדימה והמשיך במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בתבנית אפייה רדודה המצוידת במעמד, מסדרים בייקון בשכבה 1 ומבשלים באמצע התנור, הופכים מדי פעם, עד שהם פריכים.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. ואז מפוררים בייקון ומניחים בצד. (בייקון עשוי להתבצע 1 1/4 שעות קדימה והמשיך חם על תבנית אפייה בתנור כבוי.)
קולפים תפוחי אדמה וחותכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'. במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' מחממים מים ו -2 כפות חמאה על אש בינונית עד להמסת החמאה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים, מכוסה, על אש נמוכה בינונית 6 דקות.
הסר את המכסה ובשל תפוחי אדמה על אש גבוהה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, עד להזהבה ורכה. תפוחי אדמה עשוי להתבצע 1 שעה קדימה והמשיך חם על תבנית אפייה בתנור כבוי.
בקערה להקציף יחד ביצים, בצל ירוק, ומלח ופלפל, לפי הטעם. במחבת מחממים 2 כפות חמאה שנותרו על אש נמוכה עד להמסה.
מוסיפים ביצים ומבשלים, מערבבים ומתפרקים לחתיכות בגודל ביס, עד שהם מבושלים רקהמפתח כאן הוא לבשל אותם לאט ונמוך. ניתן להכין ביצים 45 דקות קדימה ולשמור עליהן מכוסות.
כף תפוחי אדמה, בייקון וביצים על טורטיות ומעליהם שמנת חמוצה, בצל ירוק, כוסברה וסלסה.
יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר
ריזלינג, נוצץ רוזס, ו פינו נואר הם מבחר העליון שלי עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שלוס וולראדס ריזלינג ספטלס עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה]()
שלוס וולראדס ריזלינג ספטלזה
קלאסי טבעי מתוק ספטלס עם נחמד חומציות ואלגנטי, טבעי שיורי סוכר. קציר סלקטיבי, עיבוד עדין של החובה, הבהרה שיטתית, תסיסה איטית וגימור זהיר הם היסודות לריזלינג המסורתי של וולראדס.יין זה משתלב בצורה מושלמת עם המטבח האסייתי בשל ההרמוניה של מתיקות וחומציות. גם שילובים טעם מעניין ניתן להשיג באמצעות זיווג של גבינה כחולה ורידים או קינוח פירות.