קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

ביצה, תפוח אדמה ופאי פרושוטו

ביצה, תפוח אדמה ופאי פרושוטו
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 526 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. אם $1.57 למנה נופל בתקציב שלך, ביצה, תפוחי אדמה, ופאי פרושוטו עשוי להיות מדהים חלב חינם מתכון לנסות. אם יש לך ביצים, שמן זית, תפוח אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו פריטטה עם תפוחי אדמה ופרושוטו, אפונה, פרושוטו וטורטיית תפוחי אדמה, ו פסטה, פרושוטו ופאי תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים תבנית אפייה באמצע התנור ומחממים התנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אם הבצק הוא 1 חתיכה, לחתוך לחצי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מרדדים כל חתיכה לתוך ריבוע 12 אינץ ' על משטח מקומח קלות. קו 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם 1 חתיכת בצק, עוטף אותו מעט על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מערבבים יחד בצל, שמן, ו 1/4 כפית כל מלח ופלפל ומתפשטים בשכבה זוגית על הבצק. למעלה עם פרושוטו. לקלף תפוח אדמה דק פרוסה (בערך 1/8 אינץ ' עבה), ולאחר מכן לסדר בשכבה אחת מעל פרושוטו, חופף מעט. לפצח ביצים על גבי תפוחי אדמה, בעדינות סידור חלמונים כך שהם לא נוגעים אחד בשני. ביצים העונה עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פרושוטופרושוטו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
חותכים כמה חריצים שנותרו כיכר מאפה שכב מעל העוגה, ואז crimp קצה לקצץ.
6
אופים עד מאפה זהוב חום נפוח, 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®