ביצי נקניק ותרד
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וקטוגני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ביצי נקניק ותרד עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן זית, קישורי נקניק, בצל ואגוז מוסקט טחון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 53%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: נקניק סיני, תרד וביצים מוקפצים, תבשיל ארוחת בוקר נקניק ותרד עם ביצים עלומות, ו ביצים סרדו (ביצים עלומות בסגנון ניו אורלינס עם לבבות ארטישוק, תרד והולנדייז).
הוראות
מפוררים נקניק ל -10 אינץ'. מחבת תנור; מבשלים על אש בינונית עד שכבר לא ורוד.
מסננים ומניחים בצד. באותה מחבת הקפיצו את הבצל, הפטריות, השום והתבלינים בשמן עד שהירקות רכים.
מוסיפים תרד בקבוצות; מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 3-4 דקות או עד שהתרד מתחיל לנבול.
בקערה גדולה, מקציפים ביצים ורוטב פלפל חריף. מחזירים נקניק למחבת; מוסיפים תערובת ביצים. כאשר הביצים מתייצבות, הרם קצוות, והניח לחלק לא מבושל לזרום מתחת. מבשלים עד שהביצים כמעט מתייצבות, בערך 8-10 דקות.
בינתיים, מחממים מראש. תערובת ביצים לצלות 6 אינץ'. מהאש למשך 30-60 שניות או עד להתייצבות.
מפזרים גבינה; לצלות 30 שניות יותר או עד להמסה.