קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ביצי שירד ברוטב בנדיקט ארנולד

ביצי שירד ברוטב בנדיקט ארנולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים Shirred עם רוטב ארנולד בנדיקט. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך טוסט, בייקון קנדי, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז, רוטב בנדיקט-הולנדז, ו ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז טבעוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את היין והחומץ בסיר קטן שאינו תגובתי להגדיר על חום בינוני. להביא את זה לרתיחה בעדינות להפחית אותו על כוס½.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להעביר את הנוזל מופחת סט דוד כפול מעל מים רותחים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מקציפים בחלמונים המוכים קלות. המשך לטאטא גם לאחר כל חלמונים ביצה משולבים. אתה רוצה להכניס הרבה אוויר לביצים האלה. כאשר התערובת מבשלת, הבועות שאתה יוצר יקבעו, הוספת משקל ונפח לרוטב ללא חמאה או שמנת. בסופו של דבר תקבל רוטב שיוצר פסגות קלות מאוד. זה צריך לקחת 3-5 דקות. בועות קטנות מושלם צריך להיות עקבי, אחיד מורגש. בשלב זה להסיר את הרוטב מהחום לאט לטפטף בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים אותו בזרם יציב, איטי עד כל השמן משולב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
להקציף בחרדל. רוטב זה מוגש בצורה הטובה ביותר באופן מיידי וחם, אבל זה באמת לא סובל כל כך הרבה להתבצע קדימה ומקורר.הכן את הביצים: מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מחממים מחבת ברזל יצוק מתובלת היטב או לא מקל על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים את פרוסות הבייקון הקנדיות בשכבה אחת. אין צורך בשמן. חום היטב משני הצדדים על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון קנדיבייקון קנדי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
הסר פרוסות לצלחת מרופדת מגבת נייר ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
מוסיפים את חתיכות האספרגוס לאותו מחבת. אין צורך בשמן. מבשלים את האספרגוס בלי לערבב עד השחמה בצד אחד, על 3 דקות. לאחר מכן לנער את המחבת ולבשל דקה או שתיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מעבירים את האספרגוס לצלחת קטנה.בחר 8 ramekins או מנות אפייה קטנות שיתאימו בנוחות לפרוסות בייקון. בערך 3 עד 4 אינץ ' בקוטר מושלם. אבל שים לב כי גודל המנה ישפיע על זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
יוצקים 1 כף של קרם, חצי וחצי או חלב על החלק התחתון של כל ramekin או אפייה צלחת. למעלה זה עם בייקון קנדי, ולפזר את חתיכות האספרגוס על גבי. בחר את החלקים היפים ביותר, במיוחד את הטיפים) כפי שאתה לא צריך את כל האספרגוס בהתאם לגודל של המנה ואת התיאבון. חזור עם כל הכלים.בזהירות לפצח 2 ביצים לתוך כל מנה, מנסה לא לשבור את החלמונים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בייקון קנדיבייקון קנדי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
מוסיפים 1 כפית חמאה לכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
13
מניחים את הכלים על המדף האמצעי של התנור ואופים עד שהלבנים נקבעים ואטומים, אבל החלמונים עדיין מעט מתנדנדים, 7 עד 10 דקות. בדוק אותם לעתים קרובות כמו גודל צלחת יכול להשפיע על זמני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
הסר אותם מהתנור ולאפשר להם לנוח על 3 דקות. הם ימשיכו לבשל בזמן מנוחה אז להסיר אותם רק לפני שהם נראים מבושלים לחלוטין אליך. אבל חלמונים נוזליים הרבה יותר טובים במקרה הזה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
15
מגישים את הביצים עם מנה של רוטב חרדל מקושט עם כמה עלי טימין. אל תשכח את הטוסט לטבילה לתוך ביצים שמנת והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם