ביצי שירד ברוטב בנדיקט ארנולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים Shirred עם רוטב ארנולד בנדיקט. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך טוסט, בייקון קנדי, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז, רוטב בנדיקט-הולנדז, ו ביצי בנדיקט עם רוטב הולנדז טבעוני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את היין והחומץ בסיר קטן שאינו תגובתי להגדיר על חום בינוני. להביא את זה לרתיחה בעדינות להפחית אותו על כוס½.
להעביר את הנוזל מופחת סט דוד כפול מעל מים רותחים בעדינות.
מקציפים בחלמונים המוכים קלות. המשך לטאטא גם לאחר כל חלמונים ביצה משולבים. אתה רוצה להכניס הרבה אוויר לביצים האלה. כאשר התערובת מבשלת, הבועות שאתה יוצר יקבעו, הוספת משקל ונפח לרוטב ללא חמאה או שמנת. בסופו של דבר תקבל רוטב שיוצר פסגות קלות מאוד. זה צריך לקחת 3-5 דקות. בועות קטנות מושלם צריך להיות עקבי, אחיד מורגש. בשלב זה להסיר את הרוטב מהחום לאט לטפטף בשמן הזית.
יוצקים אותו בזרם יציב, איטי עד כל השמן משולב.
להקציף בחרדל. רוטב זה מוגש בצורה הטובה ביותר באופן מיידי וחם, אבל זה באמת לא סובל כל כך הרבה להתבצע קדימה ומקורר.הכן את הביצים: מחממים תנור ל 218° עם מתלה באמצע.
מחממים מחבת ברזל יצוק מתובלת היטב או לא מקל על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את פרוסות הבייקון הקנדיות בשכבה אחת. אין צורך בשמן. חום היטב משני הצדדים על 3-5 דקות.
הסר פרוסות לצלחת מרופדת מגבת נייר ולהניח בצד.
מוסיפים את חתיכות האספרגוס לאותו מחבת. אין צורך בשמן. מבשלים את האספרגוס בלי לערבב עד השחמה בצד אחד, על 3 דקות. לאחר מכן לנער את המחבת ולבשל דקה או שתיים נוספות.
מעבירים את האספרגוס לצלחת קטנה.בחר 8 ramekins או מנות אפייה קטנות שיתאימו בנוחות לפרוסות בייקון. בערך 3 עד 4 אינץ ' בקוטר מושלם. אבל שים לב כי גודל המנה ישפיע על זמן הבישול.
יוצקים 1 כף של קרם, חצי וחצי או חלב על החלק התחתון של כל ramekin או אפייה צלחת. למעלה זה עם בייקון קנדי, ולפזר את חתיכות האספרגוס על גבי. בחר את החלקים היפים ביותר, במיוחד את הטיפים) כפי שאתה לא צריך את כל האספרגוס בהתאם לגודל של המנה ואת התיאבון. חזור עם כל הכלים.בזהירות לפצח 2 ביצים לתוך כל מנה, מנסה לא לשבור את החלמונים. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים 1 כפית חמאה לכל מנה.
מניחים את הכלים על המדף האמצעי של התנור ואופים עד שהלבנים נקבעים ואטומים, אבל החלמונים עדיין מעט מתנדנדים, 7 עד 10 דקות. בדוק אותם לעתים קרובות כמו גודל צלחת יכול להשפיע על זמני הבישול.
הסר אותם מהתנור ולאפשר להם לנוח על 3 דקות. הם ימשיכו לבשל בזמן מנוחה אז להסיר אותם רק לפני שהם נראים מבושלים לחלוטין אליך. אבל חלמונים נוזליים הרבה יותר טובים במקרה הזה.
מגישים את הביצים עם מנה של רוטב חרדל מקושט עם כמה עלי טימין. אל תשכח את הטוסט לטבילה לתוך ביצים שמנת והרוטב.