ביצים אפויות ביוגורט עם תרד, עגבניות וגזרת נחלים
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? ביצים אפויות יוגורט עם תרד, עגבניות & גרגיר נחלים יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 141 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יוגורט יווני, עגבניות שרי, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ביצים אפויות עם תרד ועגבניות, ביצים אפויות עם תרד ועגבניות, ו ביצים אפויות עם תרד ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מערבבים יחד יוגורט, בצל ירוק, שום, קמצוץ מלח, וכמה טחנות פלפל בקערה. מחלקים את תרד התינוק באופן שווה בין כל אחד ארבעה (4 עד 5 אינץ') מכוסה, ramekins ovenproof (רדיד עושה מכסה דק מדי). כפית ½ כוס יוגורט על גבי התרד, החלקה כדי לכסות לחלוטין. לעשות הזחה קלה במרכז היוגורט בזהירות לשבור ביצה על כל אחד, שמירה על החלמון ללא פגע. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מניחים שישה חצאי עגבניות שרי סביב כל הביצים, הימנעות החלמון. מכסים את הרמקים במכסים או בנייר כסף ומניחים אותם על תבנית אפייה.
אופים עד יוגורט הוא רק מוצק, ואת הביצים הלבן נקבעים, על 20 עד 25 דקות, בהתאם לגודל וחומר של שלך ramekins.To מגישים, מעל כל אחד עם קצת גרגיר נחלים, ופפריקה מפזרת.