קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביצים אפויות בקוקוט עם בצל

ביצים אפויות בקוקוט עם בצל
ביצים אפויות עם בצל הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם לחם כפרי, ענפי פטרוזיליה שטוחים וחצי, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו ביצים אפויות בקוקוט עם בזיליקום, ביצים אפויות עם עשבי תיבול, ו ביצים אפויות עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מצפים קלות 6 (8 אונקיות) רמקינס קלות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מורחים קוביות לחם בשכבה אחידה על תבנית עם נייר אפייה, ומצפים קלות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות או עד שהלחם פריך ומשחים קלות, תוך ערבוב לאחר 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל למחבת; מבשלים 10 דקות או עד שהבצל רך. הגדל את החום לבינוני-גבוה. מערבבים פנימה 2 כפות מים, ומבשלים 5 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר. מחלקים בצל באופן שווה בין רמקינס מוכנים; למעלה עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח הנותרים 1/8 כפית פלפל באופן שווה על קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
שוברים בזהירות 1 ביצה לכל רמקין על גבי קרוטונים; מזלפים 2 כפיות חצי וחצי מעל כל ביצה. מסדרים רמקינס בתבנית צלייה מרופדת במגבת כלים (לעגן אותם בתבנית).
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
יוצקים מים רותחים באמצע דפנות הרמקינס כדי לעשות אמבט מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות או עד שהלבנים כמעט מתייצבים. הם צריכים להיות מעט נמוכים מכיוון שהם ימשיכו לבשל במנות החמות כשאתה מוציא אותם מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מקשטים בענפי פטרוזיליה שטוחים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח