ביצים אפויות בקוקוט עם בצל
ביצים אפויות עם בצל הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם לחם כפרי, ענפי פטרוזיליה שטוחים וחצי, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו ביצים אפויות בקוקוט עם בזיליקום, ביצים אפויות עם עשבי תיבול, ו ביצים אפויות עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים קלות 6 (8 אונקיות) רמקינס קלות בתרסיס בישול.
מורחים קוביות לחם בשכבה אחידה על תבנית עם נייר אפייה, ומצפים קלות בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות או עד שהלחם פריך ומשחים קלות, תוך ערבוב לאחר 5 דקות.
מחממים מחבת קטנה על אש בינונית. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים בצל, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל למחבת; מבשלים 10 דקות או עד שהבצל רך. הגדל את החום לבינוני-גבוה. מערבבים פנימה 2 כפות מים, ומבשלים 5 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר. מחלקים בצל באופן שווה בין רמקינס מוכנים; למעלה עם קרוטונים.
מפזרים הנותרים 1/4 כפית מלח הנותרים 1/8 כפית פלפל באופן שווה על קרוטונים.
שוברים בזהירות 1 ביצה לכל רמקין על גבי קרוטונים; מזלפים 2 כפיות חצי וחצי מעל כל ביצה. מסדרים רמקינס בתבנית צלייה מרופדת במגבת כלים (לעגן אותם בתבנית).
יוצקים מים רותחים באמצע דפנות הרמקינס כדי לעשות אמבט מים.
אופים בחום של 350 למשך 15 דקות או עד שהלבנים כמעט מתייצבים. הם צריכים להיות מעט נמוכים מכיוון שהם ימשיכו לבשל במנות החמות כשאתה מוציא אותם מהתנור.
מקשטים בענפי פטרוזיליה שטוחים, אם רוצים.