קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

ביצים אפויות ושעועית על טוסט

ביצים אפויות ושעועית על טוסט
ביצים אפויות ושעועית על טוסט הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 658 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, רוטב סטייק, לחם פריך, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. מתכונים דומים: שעועית פיקנטית ופפרוני על טוסט עם מתכון ביצים מטוגנות, טוסט אבוקדו עם שעועית שחורה מעושנת, תרד וביצים, ו ביצים אפויות באבוקדו עם בייקון על טוסט.

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חום 1 1/2 כפות שמן זית במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה יותר. מערבבים בחומץ, חרדל דבש, רוטב ווסטרשייר, 1/2 כוס מים, ומלח ופלפל לפי הטעם. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים את השעועית, בתוספת הנוזל מאחת הפחיות. מבשלים עד השעועית רכה, על 5 יותר דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדל דבשחרדל דבש
רסק עגבניותרסק עגבניות
חומץחומץ
שעועיתשעועית
מיםמים
5
הפוך שמונה חריצים בתערובת שעועית ולשבור ביצה לכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
6
מפזרים מלח ופלפל ומעבירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
אופים עד חלבוני הביצה נקבעים, 10 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בינתיים, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מברשת את הלחם עם שמן זית משני הצדדים וטוסט במחבת, 1 דקה לכל צד. לזרוק את העגבניות, פטרוזיליה, הנותרים 1/2 כף שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם בקערה. מחלקים את הטוסט בין הצלחות; מעל כל אחד עם 2 ביצים, כמה שעועית וסלט עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
שעועיתשעועית
לחםלחם
טוסטטוסט
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
10
צילום אנטוניס אכילאוס