ביצים בנדיקט עם בייקון קנדי ותרד
ביצי בנדיקט עם בייקון קנדי ותרד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1713 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 142 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, חומץ, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מתכון קותלי חזיר קנדי קלאסי, קותלי חזיר & Ranch Benedict, ו בייקון וביצים שוויצרי קנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מוציאים אותם מהתנור ומכסים כדי להתחמם. הפעל את חום התנור עד לצלות.
שים את חצאי מאפין אנגלית על תבנית אפייה וחום משני הצדדים תחת broiler.
הסר לצלחת. להפחית את חום התנור ל 200 מעלות F ולשים את מאפינס אנגלית בתנור כדי להתחמם.
חום 2 עד 3 אינץ ' מים מלוחים לרתיחה בסיר רחב או מחבת עמוקה עבור הביצים; לכבות את החום לכסות כדי לשמור על חם.
בינתיים, תכין את ההולנדז.
מערבבים את החלמונים, מיץ לימון, מים, מלח קאיין בבלנדר תערובת עד אור ורך, על 1 דקה. ואז, עם הבלנדר הולך, רסס בחמאה מומסת בזרם דק. טעם של מלח ומיץ לימון. כדי לשמור על הרוטב חם, לשים את כל צנצנת בלנדר בקערה של מים חמים; להפריש בזמן שאתה מסיים את המנה.
כאשר תפוחי האדמה מחוץ לתנור, לחמם 2-ספירה של שמן זית מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף חצי פרוסות בייקון וחום משני הצדדים.
העברה לצלחת מרופדת במגבות נייר. בראון את 4 פרוסות הנותרים ולשים את הצלחת.
שים את הבייקון בתנור כדי להתחמם.
תחזיר את המחבת לחום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את התרד ולתת לו את כל מערבבים; לבשל עד התחמם, 3 עד 4 דקות. מערבבים את השמנת ומבשלים כדי להפחית. מתבלים במלח ופלפל.
החזר את המים לרתיחה חשופה.
מוסיפים את החומץ ומערבלים כמה פעמים עם כפית מטבח. ואז, קודם פיצוח כל ביצה לתוך כוס, בעדינות טיפה 4 ביצים לתוך המים רותחים ומבשלים עד שנקבע, 3 עד 5 דקות.
בינתיים, לקבל את עצמך 4 צלחות הגשה ולשים 2 חצאי מאפין על כל צלחת. שים חתיכת בייקון על כל חצי מלמעלה עם כפית של תרד.
הסר את הביצים עלומות עם כפית מחוררת ומניח על גבי התרד. לעשות את אותו הדבר עם 4 ביצים הנותרים. כפית רוטב הולנדז חם מעל ומקשטים עם sprig פטרוזיליה.
מגישים עם תפוחי אדמה צלויים עשב.
מחממים התנור ל 375 מעלות F. לזרוק יחד את תפוחי האדמה, שמן, טימין, ומפזרים מלח. לזרוק את תפוחי האדמה על תבנית אפייה לצלות עד רך פריך על הקצוות, 30 עד 40 דקות.