ביצים בנדיקט עם סלמון מעושן
ביצים בנדיקט עם סלמון מעושן יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 216 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 42 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם צלפים, פלפל גרוס, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 53%, המנה הזו מוצקה. נסו ביצי סלמון מעושנות בנדיקט, ביצי סלמון מעושנות בנדיקט, ו ביצי סלמון מעושנות בנדיקט עבור מתכונים דומים.
הוראות
להכנת הרוטב: בחלק העליון של דוד כפול מקציפים יחד יוגורט, מיץ לימון, חלמונים, חרדל, מלח, סוכר, פלפל ורוטב חם. מבשלים על מים רותחים תוך כדי ערבוב מתמיד, במשך 6 עד 8 דקות, או עד שהרוטב סמיך מספיק כדי לצפות את גב הכף.
בסיר מלאי גדול מחממים 2 ליטר מים מומלחים לרתיחה. שוברים בזהירות את הביצים אחת אחת למים הרותחים. כאשר כל הביצים נוספו, להפחית את החום בינוני. כשהביצים צפות למעלה, מוציאים אותן בעזרת כף מחוררת ומניחים להתנקז לזמן קצר.
להרכבת המנה הסופית: צולים פרוסות לחם ומניחים על צלחות חמות. מעל כל חתיכת טוסט פרוסת סלמון מעושן וביצה עלומה חמה.
מזלפים רוטב יוגורט; מקשטים בפטרוזיליה וצלפים.