ביצים מוקרמות
אם יש לך חמאה, ביצים, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו ביצים מוקרמות על טוסט, ביצים מוקרמות על טוסט, ו מוקרם ביצים אפויות תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצה בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים קמח עד שהוא יוצר לכדור. מוסיפים לאט את החלב ומערבבים עד שהרוטב מגיע לרתיחה.
מערבבים את הפלפל הלבן, מלח, פלפל שחור, וביצים קצוצות לתוך הרוטב; מערבבים עד הביצים מחוממות.