קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות6
מגזין

ביצים מוקרמות

ביצים מוקרמות
אם יש לך חמאה, ביצים, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו ביצים מוקרמות על טוסט, ביצים מוקרמות על טוסט, ו מוקרם ביצים אפויות תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ביצה בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מים חמים, מגניב, לקלף וקוצצים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
ממיסים חמאה בסיר, מוסיפים קמח עד שהוא יוצר לכדור. מוסיפים לאט את החלב ומערבבים עד שהרוטב מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מערבבים את הפלפל הלבן, מלח, פלפל שחור, וביצים קצוצות לתוך הרוטב; מערבבים עד הביצים מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפל לבןפלפל לבן
רוטברוטב
ביצהביצה
מלחמלח