ביצים מטוגנות עם תפוחי אדמה מטוגנים ברוזמרין
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, ביצים מטוגנות עם תפוחי אדמה מטוגנים רוזמרין עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 2. מנה אחת מכילה 340 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, חמאה, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צ'ארד מוקפץ מעל פולנטה עם ביצים מטוגנות, ירקות מוקפצים עם ביצים מטוגנות בשמן זית, ו אספרגוס מוקפץ עם צ'וריסו, ביצים מטוגנות, אליולי פפריקן מעושן.
הוראות
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות, במחבת גדולה, מטגנים אותם בחמאה במשך 15 דקות עד הזהב מבושל דרך.
טיפ עלי רוזמרין קצוצים, פטריות ושום ומטגנים במשך כמה דקות עד מתרכך.
עונה לפי הטעם, ואז לדחוף ירקות לצד של המחבת ולהוסיף שמן 1tbsp נוסף. לשבור את הביצים ומטגנים לפי הטעם שלך.
מגישים את תפוחי האדמה נערמו על שתי צלחות ומעל כל מנה עם ביצה מטוגנת.