ביצים ממולאות Truffled
אם יש לך שמן כמהין, עירית, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ביצים ממולאות Truffled, ביצים ממולאות Truffled, ו ביצים ממולאות Truffled (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים את הביצים בסיר ומכסים במי ברז. רמת המים צריכה להיות על 1 אינץ ' מעל הביצים.
להביא את הסיר לרתיחה ולכסות!!!! ולכבות את החום ולתת לשבת במשך 13 דקות-בדיוק!!!!!
לחשוף ולהפעיל את הביצים מתחת למים קרים אם משתמשים מיד או לקרר עד מוכן לשימוש.
מקלפים את הביצים וחותכים לחצי לאורכו.
הסר את החלמונים מן הלבנים. מועך את החלמונים במזלג.
מוסיף את המיונז, שמן כמהין, קאיין וקליפות כמהין.
שוט עד מאוד קל ורך. * אם אתה רוצה קצת יותר טעם כמהין להוסיף קצת שמן כמהין יותר. המשך בזהירות, קל מאוד להתגבר על כמהין.
כפית או צינור תערובת חלמון לתוך הלבנים.
מפזרים עירית קצוצה. אם צנרת, למלא את שקית מאפה עם תערובת ביצה ואז לחתוך את קצה התיק כדי ליצור חור על 1/4 אינץ ' בקוטר. צינור התערובת לתוך החצאים לבן ביצה.