ביצים עטופות בבייקון עם פולנטה
ביצים עטופות בבייקון עם פולנטה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 590 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פולנטה, גבינת פרמזן, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: ביצים עטופות בבייקון עם פולנטה, גבינת צ'דר פולנטה עם אספרגוס עטוף בבייקון, ו שרימפס עטוף בבייקון של ברגהוף מעל פלפל פולנטה אדומה צלוי ירח כחול.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מוסיפים בצל ירוק ומערבבים עד נבול, על 1 דקה.
מוסיפים 3 כוסות מים ומלח; מביאים לרתיחה. בהדרגה להקציף פולנטה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה ושמנת, ערבוב מדי פעם, על 13 דקות. מערבבים בגבינה וקורנית. מתבלים במלח ופלפל. מגניב לפושר. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים; פולנטה תהפוך לחברה.)
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בייקון; ומטגנים עד תחילת חום אבל עדיין גמיש, על 4 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. מגניב במקצת. מילואים 2 כפות טיפות בייקון לירוקים באביב עם ויניגרט שרי.
צידי קו של שמונה 1 1/4 כוסות פודינג כוס עם 2 פרוסות בייקון כל אחד, להרכיב צווארון.
מניחים 1/2 פרוסת בייקון על החלק התחתון של כל כוס. מחלקים פולנטה בין כוסות, על נדיב 1/3 כוס כל אחד. לחץ על פולנטה על החלק התחתון ועל הצדדים של בייקון.
מפזרים 1/4 תערובת גבינות כוס על פולנטה בכל כוס. (ניתן להכין 2 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מחממים תנור ל 204°. סדק 1 ביצה למרכז כל כוס.
מפזרים ביצים עם גבינה נותרת, בצל ירוק, טימין ופלפל שחור.
מעבירים כוסות לתבנית אפייה.
אופים עד חלבונים ביצה כמעט להגדיר, על 20 דקות.
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות (ביצים ימשיכו לבשל).
העבירו סכין חדה קטנה סביב קצה הכוסות; הטו כוסות והחליקו בייקון, פולנטה וביצה על צלחות והגשו.