ביצים רכות מבושלות על מחבת גבינה חשיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ביצים מבושלות רך על מחבת גבינה חשיש. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך בצל, ביצים, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: כרוב ניצנים חשיש עם מרווה מטוגנת וביצים מבושלות רכות, ירקות ירוקים באביב וביצים רכות מבושלות כולו, וניל, ו ביצים רכות וארטישוקים במרק.
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים תפוחי אדמה, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים ומטילים מדי פעם, עד שמבושלים ומתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מוסיפים בצל ומבשלים ערבוב לעתים קרובות עד בצל מתחיל חום, על 4 דקות יותר.
הסר מחבת מחום ולזרוק תפוחי אדמה עם 1/4 כוס גבינה מגוררת (הגבינה תוסס) ואז להפיץ תפוחי אדמה לתוך שכבה אפילו, מה שהופך 8 בארות בחלק העליון. לשבור ביצים לתוך כל הבארות, מפזרים גבינה נותרת על גבי, ומניחים בחזרה על חום בינוני. מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים עד שהחלבונים נקבעים אך החלמונים עדיין נוזליים, כ-5 דקות