ביצים שטופות שמש על תרד מוקרם חרדל עם פירורים פריכים
צריך מנה צמחונית בצד? ביצים שטופות שמש על תרד מוקרם חרדל עם פירורים פריכים יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו עלי תרד, חרדל דיז'ון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: ביצים עם תרד מוקרם חרדל ופירורי לחם פריכים, ביצים שטופות שמש + חרדל מוקרם, ו ארוחת ערב הלילה: ביצים מטוגנות עם תרד מוקרם חרדל ופירורי לחם.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. זורקים פירורים עם 2 כפיות חרדל, 2 כפיות שמן, זרעי חרדל בקערה בינונית למעיל.
פיזור על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד זהב פריך, 6 עד 8 דקות.בינתיים, להוסיף מספיק מים למחבת nonstick גדולה עמוקה כדי לכסות את התחתית.
להוסיף תרד; לזרוק על חום גבוה לנבול, על 2 דקות.
לגרד לתוך מסננת להגדיר מעל קערה; לחץ על נוזל. לחסל מחבת; מילואים.
להוסיף 3 כפיות חרדל, חצי וחצי, טימין קצוץ. מערבבים מעל חום בינוני עד עבה, על 3 דקות. מתבלים בפלפל שחור טחון טרי.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת שמורה על חום בינוני-גבוה. לפצח ביצים למחבת, ריווח בנפרד. מטגנים עד הלבנים מבושלים דרך, 3 עד 4 דקות. מחלקים תרד בין 2 צלחות, מתפשט כבסיס לביצים. למעלה עם ביצים, פירורים, וזרעי קורנית.
למנה: 346 קלוריות, 22 גרם שומן, 3 g סיבים