קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן

בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, קינמון, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, בריסקט בטעם בירה עם בצל, ו חזה בריסקט בטעם בירה עם גזר וגזר לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
לחמם את השמן בתנור הולנדי גדול ואטום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים, ואז מוסיפים את הבשר לסיר. חום מכל הצדדים, בערך 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
הסר מן הסיר ולהניח בצד על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
להפוך את החום עד בינוני ולהוסיף את מקל הקינמון, ציפורן, תרמילי הל; הם צריכים לרחוש על קשר עם השמן בסיר. ברגע שהם מתחילים לשחרר את הארומה שלהם (פחות מ 1 דקה), מוסיפים את הבצל ואת הדבק ג ' ינג ' ר-שום.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מפזרים מגע של מלח כדי לעזור להם לשחרר קצת לחות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
לטגן עד שהם לרכך ולהפוך זהב, כ -10 דקות.
8
מוסיפים את הסוכר והבירה לסיר, מגרדים את כל החלקים שאולי נדבקו לתחתית. בזהירות, באמצעות זוג מלקחיים, להחזיר את חזה הבקר לסיר. לאחר מכן להוסיף מספיק מרק כדי להביא את הנוזל באמצע הדרך את חזה הבקר, על 1 כוס. מביאים את הנוזל לרתיחה, לכבות את החום, לכסות, ולהעביר לתנור שבו הוא יבשל משם במשך 3 שעות עד שהוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר את המכסה בחצי השעה האחרונה של בישול כדי להפחית את הנוזל.
10
כשתהיה מוכן להגיש, תבדוק את הרוטב. מערבבים בחומץ סיידר. אם זה עבה מדי, אל תפחד להוסיף קצת מים כדי לדלל אותו. אם זה דק מדי, להפחית אותו על הכיריים. טעם לתיבול; בהתאם למותג של מרק השתמשת, ייתכן שתרצה להוסיף קצת יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
כאשר חותכים את חזה הבקר, זכור לחתוך את התבואה, כך תקבל את חתיכות הבשר העדינות ביותר. כפית קצת רוטב על החלק העליון וליהנות פרוסת גן עדן חזה!
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה; זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זו תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מוקפצים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב וכו'. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת