קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן

בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, קינמון, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, בריסקט בטעם בירה עם בצל, ו חזה בריסקט בטעם בירה עם גזר וגזר לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
לחמם את השמן בתנור הולנדי גדול ואטום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים, ואז מוסיפים את הבשר לסיר. חום מכל הצדדים, בערך 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
הסר מן הסיר ולהניח בצד על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
להפוך את החום עד בינוני ולהוסיף את מקל הקינמון, ציפורן, תרמילי הל; הם צריכים לרחוש על קשר עם השמן בסיר. ברגע שהם מתחילים לשחרר את הארומה שלהם (פחות מ 1 דקה), מוסיפים את הבצל ואת הדבק ג ' ינג ' ר-שום.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
תרמילי הלתרמילי הל
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מפזרים מגע של מלח כדי לעזור להם לשחרר קצת לחות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
לטגן עד שהם לרכך ולהפוך זהב, כ -10 דקות.
8
מוסיפים את הסוכר והבירה לסיר, מגרדים את כל החלקים שאולי נדבקו לתחתית. בזהירות, באמצעות זוג מלקחיים, להחזיר את חזה הבקר לסיר. לאחר מכן להוסיף מספיק מרק כדי להביא את הנוזל באמצע הדרך את חזה הבקר, על 1 כוס. מביאים את הנוזל לרתיחה, לכבות את החום, לכסות, ולהעביר לתנור שבו הוא יבשל משם במשך 3 שעות עד שהוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
הסר את המכסה בחצי השעה האחרונה של בישול כדי להפחית את הנוזל.
10
כשתהיה מוכן להגיש, תבדוק את הרוטב. מערבבים בחומץ סיידר. אם זה עבה מדי, אל תפחד להוסיף קצת מים כדי לדלל אותו. אם זה דק מדי, להפחית אותו על הכיריים. טעם לתיבול; בהתאם למותג של מרק השתמשת, ייתכן שתרצה להוסיף קצת יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
כאשר חותכים את חזה הבקר, זכור לחתוך את התבואה, כך תקבל את חתיכות הבשר העדינות ביותר. כפית קצת רוטב על החלק העליון וליהנות פרוסת גן עדן חזה!
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
13
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה; זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זו תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מוקפצים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב וכו'. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי