בירה, ג'ינג'ר, ושום בריסקט מטוגן
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, קינמון, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, בריסקט בטעם בירה עם בצל, ו חזה בריסקט בטעם בירה עם גזר וגזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
לחמם את השמן בתנור הולנדי גדול ואטום מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ. מתבלים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים, ואז מוסיפים את הבשר לסיר. חום מכל הצדדים, בערך 10 דקות בסך הכל.
הסר מן הסיר ולהניח בצד על צלחת.
להפוך את החום עד בינוני ולהוסיף את מקל הקינמון, ציפורן, תרמילי הל; הם צריכים לרחוש על קשר עם השמן בסיר. ברגע שהם מתחילים לשחרר את הארומה שלהם (פחות מ 1 דקה), מוסיפים את הבצל ואת הדבק ג ' ינג ' ר-שום.
מפזרים מגע של מלח כדי לעזור להם לשחרר קצת לחות.
לטגן עד שהם לרכך ולהפוך זהב, כ -10 דקות.
מוסיפים את הסוכר והבירה לסיר, מגרדים את כל החלקים שאולי נדבקו לתחתית. בזהירות, באמצעות זוג מלקחיים, להחזיר את חזה הבקר לסיר. לאחר מכן להוסיף מספיק מרק כדי להביא את הנוזל באמצע הדרך את חזה הבקר, על 1 כוס. מביאים את הנוזל לרתיחה, לכבות את החום, לכסות, ולהעביר לתנור שבו הוא יבשל משם במשך 3 שעות עד שהוא רך מאוד.
הסר את המכסה בחצי השעה האחרונה של בישול כדי להפחית את הנוזל.
כשתהיה מוכן להגיש, תבדוק את הרוטב. מערבבים בחומץ סיידר. אם זה עבה מדי, אל תפחד להוסיף קצת מים כדי לדלל אותו. אם זה דק מדי, להפחית אותו על הכיריים. טעם לתיבול; בהתאם למותג של מרק השתמשת, ייתכן שתרצה להוסיף קצת יותר מלח.
כאשר חותכים את חזה הבקר, זכור לחתוך את התבואה, כך תקבל את חתיכות הבשר העדינות ביותר. כפית קצת רוטב על החלק העליון וליהנות פרוסת גן עדן חזה!
לזרוק את השום, זנגביל, שמן קנולה במעבד מזון מיני ולתת לו ללכת עד שהוא יוצר משחה חלקה למחצה. עדיין יהיו שם חתיכות קטנות, אבל בסך הכל, זה צריך להיות דומה למשחה.
שמור את מה שאתה לא משתמש בצנצנת זכוכית קטנה; זה צריך להימשך במקרר במשך 2 עד 3 שבועות. זו תוספת טעימה למרינדות, רטבי פסטה, רטבים מוקפצים, מתכונים איטיים לבישול, רוטב וכו'. תמיד היה לנו צנצנת של החומר הזה במקרר שלנו כשגדלנו.