בירה יכולה עוף עם רוטב ברביקיו קולה
בירה יכולה עוף עם רוטב ברביקיו קולה דורש בערך 2 שעות ו -35 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 1100 קלוריות, 77 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 13 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לכם קטשופ, פתיתי שום, פתיתי בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גינס, ויסקי וקאפקייקס איריים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בירה יכולה עוף עם רוטב ברביקיו קולה, עוף פחית בירה עם רוטב ברביקיו קולה, ו בירה יכולה עוף עם רוטב ברביקיו קולה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
קפוץ את הלשונית מפחית הבירה. בעזרת פותחן קופסאות בסגנון מפתח כנסייה, צרו עוד כמה חורים בחלק העליון של הפחית.
יוצקים חצי מהבירה למי ההשריה של שבבי העץ. הניחו את פחית הבירה בצד.
הגדר את הגריל לצלייה עקיפה וחמם מראש לבינוני. אם משתמשים בגריל פחם, הניחו מחבת טפטוף גדולה במרכז. אם משתמשים בגריל גז, הניחו את כל שבבי העץ בארגז המעשנים או בשקית מעשנים וחממו את הגריל לגובה עד שתראו עשן, ואז הפחיתו את האש לבינונית.
מוציאים את חבילת הג ' יבלטים מחלל הגוף של העוף ומניחים בצד לשימוש אחר.
הסר וזורק את השומן ממש בתוך חללי הגוף והצוואר. שוטפים את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, מסננים ומייבשים מבפנים ומבחוץ במגבות נייר.
מפזרים 2 כפיות מהשפשוף בתוך חללי הגוף והצוואר של העוף. משפשפים את הציפור מבחוץ עם 2 כפיות מהשפשוף. אם יש לך סבלנות, אתה יכול לשים חלק מהשפשוף מתחת לעור להיזהר לא לקרוע אותו.
כף את 2 כפיות השפשוף הנותרות דרך החורים לבירה בפחית. אל תדאג אם זה מקציף, זה נורמלי. הכנס את פחית הבירה לחלל הגוף של העוף ופרש את הרגליים ליצירת מעין חצובה. תחב את קצות הכנף מאחורי גב העוף.
כשמוכנים לבישול, אם משתמשים בגריל פחמים, זרקו את כל שבבי העץ על הגחלים. העמידו את העוף במרכז הסורג החם, מעל תבנית הטפטוף והרחק מהאש. מכסים את הגריל ומבשלים את העוף עד שהעור חום זהוב כהה ופריך מאוד והבשר מבושל לטמפרטורה פנימית של 180 מעלות, בערך 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. אם באמצעות גריל פחם, תצטרך להוסיף 12 גחלים טריות לכל צד לאחר 1 שעה.
בעזרת מלקחיים העבירו בזהירות את העוף במצבו הזקוף על פחית הבירה לפלטה והגישו אותו לאורחים שלכם.
תן לנוח 5 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות את העוף מן הבירה יכול. הקפד לא לשפוך את הבירה החמה או לשרוף את עצמך בדרך אחרת. רבעו או חצבו את העוף והגישו עם רוטב הברביקיו של קולה.
מערבבים את כל המרכיבים בקערת ערבוב ומערבבים לתערובת יחד. אחסן את השפשוף בצנצנת אטומה הרחק מחום או אור. זה יישאר לפחות 6 חודשים.;
שלב את כל המרכיבים בסיר כבד שאינו תגובתי והביא לרתיחה בהדרגה על אש בינונית. מנמיכים מעט את האש לקבלת רתיחה עדינה. מבשלים את הרוטב עד להפחתה של 1/4, בערך 6 עד 8 דקות. השתמש מיד או העבר לצנצנת גדולה, מצנן לטמפרטורת החדר, מכסה ומקרר. הרוטב יישמר מספר חודשים.
הערת קוק: ניתן גם לברביקיו עוף על פחית קולה, סודה לימון-ליים או בירה שחורה.