קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

בירה קולה-Can Chicken

בירה קולה-Can Chicken
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבקת צ'ילי, קולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה, בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה, ו עוף עם פחית בירה ורוטב ברביקיו קולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את המלח והסוכר הלבן במים הקרים עד מומס לחלוטין כדי להפוך את המלח. לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ ולמקם אותו בצד השד מי מלח למטה, הצבת משקל על גבי העוף כדי לשמור אותו שקוע. מלח את העוף במקרר במשך 1 שעה, ולאחר מכן להסיר מן המלח, לשטוף שוב, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
מניחים את העוף על צלחת ומחזירים אותו למקרר לייבוש אוויר בן לילה (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מערבבים את מלח אבקת צ ' ילי, סוכר חום בהיר, פלפל שחור, כמון, אבקת שום, ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה. פופ לפתוח קולה שלך ולשתות 1/2 של סודה. לעשות שני חורים נוספים בחלק העליון של הפחית עם פותחן פחית בסגנון הכנסייה, ולזרוק על 1 כפית של לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
קולהקולה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
פותחן קופסאותפותחן קופסאות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים 1 כף של לשפשף בתוך חלל הגוף. החזק את הציפור זקוף, עם חלל הגוף בתחתית, ולהוריד אותו על הפחית כך יכול נכנס לתוך החלל. משוך את הרגליים קדימה כדי ליצור סוג של חצובה, ולאחר מכן לתחוב את קצות הכנפיים מאחורי הגב של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מברשת העוף בכל רחבי עם חמאה מומסת, ולאחר מכן להחיל את השפשוף שנותר על העוף בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
ארובה 1 אור של פחם, וכאשר מואר ומכוסה באפר אפור, לזרוק על באח פחם. סדר מחצית הגחלים בכל צד של השבכה ומניח מחבת טפטוף באמצע בין שתי ערימות של פחם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים את גושי העץ על גבי פחם אם שימוש. להביא את הגריל בין 325-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מניחים את העוף באמצע באח הבישול, מעל מחבת הטפטוף, ואז מכסים ומבשלים עד מדחום קריאה מיידית קורא 180 מעלות בחלק העבה ביותר של הירך. ייתכן שיהיה עליך להוסיף פחם יותר על 1 שעה באמצעות בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
השתמש במלקחיים כדי להעביר בזהירות את הציפור על הפחית ללוח חיתוך, השתמש בזהירות שכן הפחית והנוזל בפנים יהיה חם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
10
תן לציפור לנוח במשך 10-15 דקות, ואז להסיר את הפחית, לגלף, ולשרת.