בירה קולה-Can Chicken
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, אבקת צ'ילי, קולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה, בירה יכול עוף עם רוטב ברביקיו קולה, ו עוף עם פחית בירה ורוטב ברביקיו קולה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המלח והסוכר הלבן במים הקרים עד מומס לחלוטין כדי להפוך את המלח. לשטוף את העוף מבפנים ומבחוץ ולמקם אותו בצד השד מי מלח למטה, הצבת משקל על גבי העוף כדי לשמור אותו שקוע. מלח את העוף במקרר במשך 1 שעה, ולאחר מכן להסיר מן המלח, לשטוף שוב, להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים את העוף על צלחת ומחזירים אותו למקרר לייבוש אוויר בן לילה (אופציונלי).
מערבבים את מלח אבקת צ ' ילי, סוכר חום בהיר, פלפל שחור, כמון, אבקת שום, ופלפל קאיין יחד בקערה קטנה. פופ לפתוח קולה שלך ולשתות 1/2 של סודה. לעשות שני חורים נוספים בחלק העליון של הפחית עם פותחן פחית בסגנון הכנסייה, ולזרוק על 1 כפית של לשפשף.
מפזרים 1 כף של לשפשף בתוך חלל הגוף. החזק את הציפור זקוף, עם חלל הגוף בתחתית, ולהוריד אותו על הפחית כך יכול נכנס לתוך החלל. משוך את הרגליים קדימה כדי ליצור סוג של חצובה, ולאחר מכן לתחוב את קצות הכנפיים מאחורי הגב של העוף.
מברשת העוף בכל רחבי עם חמאה מומסת, ולאחר מכן להחיל את השפשוף שנותר על העוף בנדיבות.
ארובה 1 אור של פחם, וכאשר מואר ומכוסה באפר אפור, לזרוק על באח פחם. סדר מחצית הגחלים בכל צד של השבכה ומניח מחבת טפטוף באמצע בין שתי ערימות של פחם.
מניחים את גושי העץ על גבי פחם אם שימוש. להביא את הגריל בין 325-350 מעלות.
מניחים את העוף באמצע באח הבישול, מעל מחבת הטפטוף, ואז מכסים ומבשלים עד מדחום קריאה מיידית קורא 180 מעלות בחלק העבה ביותר של הירך. ייתכן שיהיה עליך להוסיף פחם יותר על 1 שעה באמצעות בישול.
השתמש במלקחיים כדי להעביר בזהירות את הציפור על הפחית ללוח חיתוך, השתמש בזהירות שכן הפחית והנוזל בפנים יהיה חם מאוד.
תן לציפור לנוח במשך 10-15 דקות, ואז להסיר את הפחית, לגלף, ולשרת.