קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

בישול איטי בקר גרוס לטאקו ובוריטוס

בישול איטי בקר גרוס לטאקו ובוריטוס
לבישול איטי בקר מגורר לטאקו ובוריטוס נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 281 קלוריות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך צלי צ'אק בקר, מלח מתובל, תיבול טאקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-5 דקות. . מתכונים דומים: בישול איטי טקו בקר מגורר, איטיים לבישול טקו בקר מגורר, ו טאקו בשר טחון: כוכב בישול איטי.

הוראות

1
מניחים צלי בקר בcrock של סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקרצלי בקר
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מפזרים תיבול טאקו על הבשר; העליון עם פרוסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מבשלים על 8 עד 10 שעות נמוכות.
4
הסר בשר לקרש חיתוך וגרוס עם זוג מזלגות. להחזיר בשר לבישול איטי ולהתבשל עם מלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. צריבת קוטג ' Cashburn פינו נואר עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.