בישול איטי בשר מקסיקני עם קרם סיד שעועית פינטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בישול איטי בשר מקסיקני עם Creman סיד שעועית פינטו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 57 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 781 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק בשר, טורטיות קמח, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו צ'ילי בקר מבושל איטי עם קרם ליים, שעועית מנגל סירית איטית מנגל פינטו, ו שעועית פינטו סירית איטית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר בבישול האיטי ומוסיפים שום, בצל, jalapenos, שעועית, עגבניות, אבקת צ ' ילי, כמון, עלי דפנה, רוטב ווסטרשייר, חומץ, מרק בשר, וטקילה. מתבלים בכפית מלח. מבשלים על נמוך עד בשר רך שעועית מבושלים, 8 עד 10 שעות, הוספת מרק נוסף לפי הצורך כדי לשמור על שעועית רוויה ושקועה.
מערבבים שמנת חמוצה עם מיץ ליים וכוסברה בקערה קטנה. כאשר שעועית הם מכרז צלי תשואות מזלג, טעם ולהתאים תבלינים.
מגישים בשר ושעועית עם טורטיות חמות וקרמה.