קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

בישול איטי טורקי צ'ילי

בישול איטי טורקי צ'ילי
צ'ילי הודו בבישול איטי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 10 ומחירו 1.98 $ למנה . מנה אחת מכילה 417 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 יאמרו שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך אבקת קקאו, עגבניות משומרות, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הסופרבול יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-15 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון צ'ילי הודו בבישול איטי , צ'ילי הודו בבישול איטי וצ'ילי הודו בבישול איטי .

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק פרוס, צ'דר מגורר, שמנת חמוצה וג'לפנו כבוש קצוץ להגשהבצל ירוק פרוס, צ'דר מגורר, שמנת חמוצה וג'לפנו כבוש קצוץ להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את רסק העגבניות, אבקת הצ'ילי, הכמון והקאיין ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשמן אדום לבנים והתערובת יבשה, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
3
מוסיפים את ההודו הטחון ו-1 כפית מלח ומבשלים תוך כדי ערבוב ומפרקים לחתיכות קטנות יותר, עד שהתערובת מתאחדת (אין צורך לבשל את ההודו עד הסוף בשלב זה).
מרכיבים שתצטרך
הודו טחוןהודו טחון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים את התערובת לשקע של סיר בישול איטי בנפח 6 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
5
מוסיפים את העגבניות, מרק העוף, אבקת הקקאו, החומץ, האורגנו וכפית מלח למחבת על אש בינונית-גבוהה ומביאים לרתיחה תוך כדי טריפה. מבשלים כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים לתוספת את תערובת העגבניות, השעועית, הבצל, שבבי הטורטייה הכתושים והשום ומערבבים היטב את התערובת. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
7
מוסיפים מרק עוף לדילול הצ'ילי, אם צריך. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מגישים עם בצל ירוק, צ'דר, שמנת חמוצה, ג'לפנו כבוש וצ'יפס טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שיראז, שבלי, Malbec, Grenache, קאווה

צ'ילי הודו בתפריט? נסה להתאים עם קברנה סוביניון, שיראז ושאבלי. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא BR Cohn Silver Label קברנה סוביניון. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
BR Cohn Silver Label קברנה סוביניון
BR Cohn Silver Label קברנה סוביניון
תווית הכסף קברנה סוביניון משקפת ערבוב של ענבים שגדלו מכרם BR Cohn Olive Hill Estate וכרמים נבחרים של מחוז סונומה. תווית הכסף שלנו קברנה סוביניון מציעה טעמים עשירים מלאים של פירות יער, קסיס ודובדבן שחור עם רמזים של וניל. מיושן עם עץ אלון צרפתי פרימיום, המוסיף מורכבות ועומק, וכתוצאה מכך תמורה מצוינת לקברנה סוביניון באיכות גבוהה.