קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

בישול איטי לנקסטר קאונטי חזיר וכרוב כבוש

בישול איטי לנקסטר קאונטי חזיר וכרוב כבוש
בישול איטי לנקסטר מחוז חזיר וכרוב כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם כרוב כבוש, בשר חזיר צלי, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. . נסו חזיר מבושל איטי וכרוב כבוש, צלי חזיר מבושל איטי וכרוב כבוש ארוחת ערב, ו צלעות חזיר מבשלות איטיות עם כרוב כבוש ותפוחים-מנה של אמיש ראש השנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר חזיר לחתוך, במידת הצורך, כדי להתאים את התנור האיטי. מתבלים עם זרעי קימל, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
זרעי קימלזרעי קימל
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
יוצקים כרוב כבוש על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
3
מבשלים על גבוה במשך 1 שעה, ואז לבשל על נמוך במשך 5 עד 6 שעות. טמפרטורה פנימית של הצלי צריך להיות לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).