בישול איטי מעושן חזה עטינים
המתכון לבישול איטי כריכי עטינים מעושנים יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 10 שעות ו-20 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 466 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם רוטב ברביקיו בטעם היקורי עשן, שום, לחמניות hoagie, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Smoky לבישול איטי חזה בקר, פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, ו כריכי עוף איטיים גדולים ומתובלים.
הוראות
ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי, בצלים במקום ופלפל פעמון.
חותכים חזה בקר על פני תבואה ל 3 חתיכות גדולות.
מניחים בשר על גבי ירקות בבישול איטי, חתיכות חופפות כדי להתאים במידת הצורך.
בקערה קטנה, מערבבים רוטב ברביקיו, רוטב צ ' ילי ושום עד מעורבב.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 10 עד 11 שעות.
כדי לשרת, להסיר בשר מן בישול איטי; מקום על חיתוך הלוח. עם 2 מזלגות, למשוך בשר לגזרים. להחזיר בשר לבישול איטי; מערבבים לערבב עם רוטב. עם כפית מחוררת, להגיש בשר בלחמניות hoagie.