בישול איטי סטייק שוויצרי חנוק
בישול איטי סטייק שוויצרי חנוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חתיכות פטריות וגבעולים, גזר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו סטייק איטלקי מבושל לאט וחונק, בישול איטי סטייק שוויצרי, ו בישול איטי סטייק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל; מקום במחבת. מבשלים 4 עד 6 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה היטב.
בינתיים, לרסס 3-4 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בבישול, מערבבים בצל, גזר ופטריות.
חותכים בשר משחים ל 4 חתיכות; מקום בישול על ירקות. באותו מחבת, מערבבים מרק ורוטב עגבניות.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות. מערבבים היטב רוטב לפני ההגשה על בשר בקר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו]()
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.