בישול איטי סטייק שוויצרי חנוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 45 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חתיכות פטריות וגבעולים, גזר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו סטייק איטלקי מבושל לאט וחונק, בישול איטי סטייק שוויצרי, ו בישול איטי סטייק שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל; מקום במחבת. מבשלים 4 עד 6 דקות, פונה פעם אחת, עד השחמה היטב.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.