אם יש לכם שעועית גרבנזו, מים, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף מרוקאי איטי, בישול איטי עוף מרוקאי, ו בישול איטי עוף מרוקאי.
הוראות
1
מניחים עוף בתחתית סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מוסיפים את השום, הבצל, העגבניות, האפרסקים, שעועית הגרבנזו, משמשים מיובשים, כמון, ג ' ינג ' ר, קינמון, כוסברה ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
משמשים מיובשים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
יוצקים פנימה את מרק העוף. מבשלים על נמוך במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
4
מוציאים את העוף ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מערבבים את עמילן התירס והמים בקערה קטנה. מערבבים את תערובת עמילן התירס לסיר האיטי. מבשלים גבוה עד שהרוטב מסמיך, כ -15 דקות. מחזירים את העוף לסיר האיטי ומחממים. למעלה עם כוסברה טרייה ושקדים לפני ההגשה.