אם יש לכם שעועית גרבנזו, מים, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 65%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוף מרוקאי איטי, בישול איטי עוף מרוקאי, ו בישול איטי עוף מרוקאי.
הוראות
1
מניחים עוף בתחתית סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
מוסיפים את השום, הבצל, העגבניות, האפרסקים, שעועית הגרבנזו, משמשים מיובשים, כמון, ג ' ינג ' ר, קינמון, כוסברה ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
משמשים מיובשים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
יוצקים פנימה את מרק העוף. מבשלים על נמוך במשך 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוציאים את העוף ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מערבבים את עמילן התירס והמים בקערה קטנה. מערבבים את תערובת עמילן התירס לסיר האיטי. מבשלים גבוה עד שהרוטב מסמיך, כ -15 דקות. מחזירים את העוף לסיר האיטי ומחממים. למעלה עם כוסברה טרייה ושקדים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה