בישול איטי: עוף עם בייקון, פטריות ובצל
בישול איטי: עוף עם בייקון, פטריות, ובצל הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 63 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 858 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לך שיני שום, פטריות, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי עוף חנוק עם בייקון & בצל, עוף מבושל איטי עם פטריות ורוטב בייקון, ו בישול איטי מלית עם בצל בייקון ומרווה.
הוראות
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד פריך. עם כפית מחוררת, להעביר אותו לבישול איטי 4-6 ליטר.
יוצקים את כל אבל ציפוי קל של שומן מן המחבת.
מוסיפים את העוף והחום מעל חום בינוני גבוה; להעביר את התנור.
יוצקים את היין למחבת ולקרצף את כל חתיכות השחמה; מוסיפים את תוכן המחבת לתנור, יחד עם פטריות, בצל, שום, רוזמרין ומלח. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 6 שעות, או על גבוה במשך 3 שעות.
להעביר את העוף, בייקון, וירקות למגש; להתחמם.
יוצקים את הרוטב לסיר קטן.
מערבבים את המים ואת קורנפלור; מערבבים אותו לתוך הרוטב.
חום רותחים, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות.