זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: בישול איטי פולנטה רכה איטלקית, תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, ו טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים.
הוראות
1
קו 5-כדי 6-ליטר סיר איטי עם אניה סירים איטי; ספריי אניה עם ספריי ספריי ספריי ספריי. בקערה גדולה, לערבב מרק, תערובת גבינה, קמח תירס, בזיליקום מיובש, מלח, ארטישוקים, חלב ושום עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מים חמים (100°F)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים תערובת לתוך סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות, ערבוב פעם באמצע הבישול. כבה תנור איטי. מערבבים בפלפלים קלויים; בואו לעמוד מכוסה 30 דקות. מערבבים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ