בישול איטי פולנטה רכה איטלקית
זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: בישול איטי פולנטה רכה איטלקית, תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, ו טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים.
הוראות
קו 5-כדי 6-ליטר סיר איטי עם אניה סירים איטי; ספריי אניה עם ספריי ספריי ספריי ספריי. בקערה גדולה, לערבב מרק, תערובת גבינה, קמח תירס, בזיליקום מיובש, מלח, ארטישוקים, חלב ושום עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת לתוך סיר איטי.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות, ערבוב פעם באמצע הבישול. כבה תנור איטי. מערבבים בפלפלים קלויים; בואו לעמוד מכוסה 30 דקות. מערבבים לפני ההגשה.
מפזרים מנות בודדות עם בזיליקום טרי וגבינת פרמזן.