זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: בישול איטי פולנטה רכה איטלקית, תנור איטי יום ראשון: רטטוי עם סיבובים פולנטה, ו טקו צ'יפוטלה רך עם בישולים איטיים.
הוראות
1
קו 5-כדי 6-ליטר סיר איטי עם אניה סירים איטי; ספריי אניה עם ספריי ספריי ספריי ספריי. בקערה גדולה, לערבב מרק, תערובת גבינה, קמח תירס, בזיליקום מיובש, מלח, ארטישוקים, חלב ושום עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מים חמים (100°F)
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 4 עד 5 שעות, ערבוב פעם באמצע הבישול. כבה תנור איטי. מערבבים בפלפלים קלויים; בואו לעמוד מכוסה 30 דקות. מערבבים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס