פהיטות חזיר צלויות צלויות עשויות להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך ממרח אבוקדו, פלפלים מוקפצים ובצל, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 64% וזה טוב. נסו בישול איטי, צלוי, פהיטות חזיר., בישול איטי משך Fajitas חזיר, ו צלוי משך חזיר בבישול איטי (מתכונים דומים).
הסר חזיר מ cooker; מקום על קרש חיתוך. בשר חזיר, באמצעות 2 מזלגות. להחזיר חזיר לבישול ולערבב היטב. מערבבים ירקות מוקפצים ומלח. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 30 דקות או עד שהתערובת חמה וירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
באמצעות כף מחורץ כדי להסיר תערובת חזיר מן התנור, למלא כל טורטייה עם תערובת 1/2 כוס חזיר. מקפלים קצה אחד של tortilla עד על 1 אינץ ' מעל מילוי; לקפל בצד ימין ושמאל על קצה מקופל, חופפים. מקפלים הנותרים סוף למטה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.