קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בישול כפרי של תפוחי אדמה של איטליה עם פורצ'יני

בישול כפרי של תפוחי אדמה של איטליה עם פורצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל את הבישול הכפרי של תפוחי אדמה של איטליה עם פורצ'יני. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות פורצ'יני, שיני שום, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מ רציני אוכל יש 15 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בישול כפרי של איטליה": ריגטוני עם כרובית, בישול כפרי של Orecchiette של איטליה עם ברוקולי Rabe, ו בישול כפרי של כבדי עוף בגריל של איטליה עם רוטב לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בזהירות להסיר את הגבעולים מן הפטריות ולהניח את הכובעים בצד. לרכך את הגבעולים ולערבב אותם עם פטרוזיליה ושום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
3
שימוש בשמן, בנדיבות משמנים את הצדדים ואת התחתית של צלחת אפייה רחבה, רדודה עם כיסוי הדוק. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבות חופפות על החלק התחתון של המנה, המלחה כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מפזרים חצי תערובת הפטרוזיליה על תפוחי האדמה, ולאחר מכן לסדר את כובעי הפטריות, בצד כובע, בשכבה אחת על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
5
מפזרים את תערובת הפטרוזיליה הנותרת על הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
לאטום את צלחת האפייה בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן העליון את המנה עם הכיסוי שלה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים עד תפוחי אדמה ופטריות רכות, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מגישים באופן מיידי.