בישול מן Glossies: עוגות גבינת שמנת שוקולד
גשו לסופר וקנו גבינת שמנת מוקטנת, קמח לכל מטרה, מלח גס וכשר ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בישול מן Glossies: מעט שומן שוקולד צ'יפס תירס, בישול מן Glossies: תאנה, גבינת עיזים, כריכי בצל מקורמלים, ו בישול מן Glossies: שוקולד מריר בראוניז דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המילוי: באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה בינונית.
מוסיפים ביצה, סוכר, מלח ווניל ומכים עד כמעט חלקה. מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
כדי להפוך את הקאפקייקס: מחממים תנור ל 350°f. קו תבנית מאפין סטנדרטי עם 12 ספינות נייר.
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד רכות. מוכה בביצים. מערבבים וניל ושוקולד; להכות במהירות גבוהה 5 שניות. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם חלב. הכה על גבוה במשך 5 שניות להתמזג.
מחלקים הבלילה בין כוסות, מילוי 2/3 מלא.
מניחים 1 כף גדושה גבינת שמנת מילוי בכל מרכז מערבולת עם קיסם.
אופים קאפקייקס עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי (התעלמות ממילוי גבינת שמנת שנדבק לקיסם), כ -20 דקות. מגניב 10 דקות במחבת.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה.