בלאקברי פאי חיטה ומוצרי חלב
חיטה ופאי אוכמניות ללא חלב יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מרגרינה, מלח, מיץ ליים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרמבל ללא גלוטן או טארט עם מילוי אוכמניות ותפוחים (עם אפשרויות ללא סוכר וללא חלב), חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו Pepparkakor מחיטה מלאה (ללא חלב) (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח 1/2 כוס מרגרינה, 1 1/2 כוסות קמח תפוחי אדמה, מי קרח, ומלח יחד בקערה עם מיקסר חשמלי עד התערובת היא פירורים גדולים. טופס לתוך כדור של בצק; צמרמורת במקרר במשך 1 שעה.
מערבבים אוכמניות, סוכר, 1/3 כוס קמח תפוחי אדמה, ומיץ ליים יחד בקערה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
להפריד בצק לשני חצאים שווים.
מגלגלים כל חצי עם מערוך בקוטר של 12 אינץ'. לחץ על קרום אחד במחבת פאי 9 אינץ'. סקופ בלקברי מילוי למחבת מוכנה.
טפטוף 3 כפות מרגרינה מעל מילוי בלקברי.
לחץ קלות על קרום העוגה האחר על גבי מילוי blackberry ולאטום את הקצוות לקצוות של השכבה התחתונה.
מברשת קרום העליון עם הנותרים 1 כף נמסה מרגרינה.
חותכים 2 או 3 חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך האפייה.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב אוכמניות מבעבעות, כ 40 דקות.