בלוט קלוי, חמאה, ומרק תפוחים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, סיידר תפוחים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו מרק תפוחים עם חמאה צלויה, דלורית צלויה-מרק תפוחים, ו דלורית צלויה ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מערבבים חמאה, סוכר חום, ודבש יחד בקערה. כפית על 1/6 של תערובת החמאה לתוך חללים של כל אחד מחצאי הדלעת חמאה ואת חצאי סקווש אצטרובל. מסדרים חצאי סקווש במנות אפייה גדולות.
סקווש צלי בתנור שחומם מראש במשך כ -30 דקות. מסדרים תפוחים סביב חצאי הסקווש וממשיכים לאפות עד שהבשר נשלף בקלות עם כף, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4
כשמוסיפים את התפוחים לתנור, מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה; מוסיפים בצל וקורנית. לבשל בצל, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל לחלוטין, על 30 דקות.