קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בלוט קלוי, חמאה ומרק תפוחים

בלוט קלוי, חמאה ומרק תפוחים
בלוט קלוי, חמאה, ומרק תפוחים יכול להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, סיידר תפוחים, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. נסו מרק תפוחים עם חמאה צלויה, דלורית צלויה-מרק תפוחים, ו דלורית צלויה ומרק תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים חמאה, סוכר חום, ודבש יחד בקערה. כפית על 1/6 של תערובת החמאה לתוך חללים של כל אחד מחצאי הדלעת חמאה ואת חצאי סקווש אצטרובל. מסדרים חצאי סקווש במנות אפייה גדולות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
סקווש בלוטסקווש בלוט
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
סקווש צלי בתנור שחומם מראש במשך כ -30 דקות. מסדרים תפוחים סביב חצאי הסקווש וממשיכים לאפות עד שהבשר נשלף בקלות עם כף, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
4
כשמוסיפים את התפוחים לתנור, מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית-נמוכה; מוסיפים בצל וקורנית. לבשל בצל, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל לחלוטין, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
סקופ קלוי סקווש לתוך סיר גדול; להוסיף תפוחים בצל מקורמל.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
יוצקים מלאי ירקות, סיידר תפוחים, ומים לתוך הסיר; להביא לרתיחה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
יוצקים מרק לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד חלקה. לחמם לפני ההגשה, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות