בלונדי עם שורשים כהים
בלונדי עם שורשים כהים עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם קוקוס, חמאה, מלח וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שורשים אנה, שורשים קלויים, ו שורשים מרוסקים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ערפל צלחת אפייה זכוכית 8 אינץ ' מרובע עם תרסיס בישול nonstick.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה.
מקציפים את החמאה ואת גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים את הסוכר החום ומכים 3 עד 4 דקות יותר. מקציפים את הוניל והביצה.
מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים במהירות נמוכה עד רק בשילוב. מקפלים את שבבי השוקולד, אגוזי לוז וקוקוס עם כף עץ.
מורחים את הבלילה בתבנית אפייה מוכנה ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
תן מגניב 20 דקות בצלחת לפני חיתוך.