בלינצז תפוחים ואוכמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אפל & אוכמניות בלינצ'ס. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 56 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון כף, קינמון טחון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה די גרוע. בלינצ'ס אוכמניות, בלינצ'ס אוכמניות, ו אוכמניות-לימון גבינה בלינצ'ס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הכן פנקייק בעקבות המתכון הקלאסי (ראה 'הולך טוב עם').
הכה יחד את mascarpone, תמצית וניל, 1 כף של הסוכר ואת חלמון הביצה עד חלקה ביסודיות בשילוב, להפריש. ממיסים חצי מהחמאה במחבת גדולה ומוסיפים חצי מהתפוחים וחצי מהסוכר הנותר. מבשלים עד שהתפוחים רכים ומתחילים לקרם.
הסר מהמחבת ומבשל תפוחים הנותרים באותו אופן. תניח בצד.
מוסיפים את האוכמניות למחבת, מבשלים 1-2 דקות עד שהם מתחילים לרכך, להסיר מהמחבת ולהוסיף חצי לתפוחים.
מניחים את כל החומרים לרוטב בסיר עם 75ml של מים ומבשלים מעל חום נמוך עד אוכמניות להתחיל להישבר. לדחוף את התערובת דרך מסננת ניילון בסדר, לטעום ולהוסיף סוכר או מיץ לימון במידת הצורך.
הוסף את האוכמניות הריכות שמורות ושופכים לתוך כד להגשה.
מחממים את התנור ל 180c / 160c מאוורר / גז
הניחו את הפנקייקים על משטח עבודה וחלקו את תערובת המסקרפונה לאמצע כל פנקייק במנה מסודרת. למעלה mascarpone עם תערובת תפוח אוכמניות לקפל מעל הצדדים של פנקייק לחלוטין encase את המילוי בחבילה מרובעת מסודרת. מסדרים את הבלינצ ' ס בצד תפר צלחת אטום למטה לפזר עם מעט סוכר גלגלית בתוספת קמצוץ של קינמון טחון.
אופים על המדף האמצעי במשך כ 10-15 דקות או עד התחמם דרך.
מגישים 2 בלינצ ' ס לאדם עם רוטב אוכמניות לצד בקנקן.