במיה מטוגנת בקמח תירס, עגבניות ועגבניות עשויות להופיע בארוחה כתוספת מצויינת למנה העיקרית שלכם. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 283 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח גס, רוטב חריף, במיה צעירה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות ובמיה מטוגנת, במיה חרוכה עם טומטילוס, ו במיה מטוגנת במחבת, בצל ועגבניות.
הוראות
1
בשקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב את קמח תירס, קמח, קאיין ו 2 כפיות מלח. בקערה גדולה ורדודה, לטאטא את החמאה עם הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2
טובלים את הבמיה בביצה, באמצעות כפית מחוררת, להעביר אותו לשקית הפלסטיק. לנער את המעיל לחלוטין; להעביר את הבמיה לצלחת גדולה. חזור עם עגבניות שרי ולאחר מכן את tomatillos.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה עד מנצנץ. מטגנים את הבמיה על חום גבוה בינוני, מסתובבים מדי פעם, עד זהב פריך, 2 עד 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז. מחממים את השמן ומטגנים את עגבניות הדובדבן עד לזהב ופריך, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
ניקוז על מגבות נייר. מחממים את השמן ומטגנים את tomatillos, ואז לנקז. בעדינות לזרוק את הירקות המטוגנים, מתבלים במלח ומגישים חם, עם רוטב חם בצד.