במיה פקאן מטוגנת
במיה פקאן מטוגנת עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 87 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 288 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם תערובת אפייה, מלח, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: במיה פקאן מטוגנת, עגבניות ירוקות מטוגנות ומיה מטוגנת, ו במיה מטוגנת ללא גלוטן (כן, טיגנתי אותה!).
הוראות
מניחים פקאנים בשכבה אחידה בתבנית רדודה.
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות או עד שהם קלויים קלות, תוך ערבוב מדי פעם.
מעבדים אגוזי פקאן, תערובת אפייה ו -2 המרכיבים הבאים במעבד מזון עד שהפקאנים נטחנים דק.
מניחים תערובת פקאן בקערה גדולה.
הוסף במיה, זורק למעיל. לחץ בעדינות תערובת פקאן לתוך במיה.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' לתנור הולנדי או למחבת ברזל יצוק; מחממים ל -35
מטגנים במיה, בקבוצות, הופכים פעם אחת, 5 עד 6 דקות או עד להזהבה; מסננים על מגבות נייר.
*1 (16-עוז.) חבילה במיה חתוכה קפואה, מופשרת, עשויה להיות מוחלפת.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ביסקוויק מקורי לכל המטרה אפייה
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ניתן לשלב את דרום עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![דומיין לסורה דריי קובי קלאסיק ריזלינג]()
דומיין לסורה דריי קובי קלאסיק ריזלינג
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.