במיה פריכה ברוטב יוגורט
אם $1.02 למנה נופל בתקציב שלך, אוקרן פריך ברוטב יוגורט יכול להיות מצוין ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 291 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם יוגורט, שמן צמחי, במיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: במיה פריכה פריכה, dahi bhindi, איך לעשות dahi bhindi / okran ברוטב יוגורט / gravy, ו עוגות קמח תירס במיה עם מטבל יוגורט לימון כוסברה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 6 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מטגנים במיה, ערבוב מדי פעם, עד משחימים היטב פריך, על 15 דקות.
להעביר מגבות נייר לניקוז ועונה עם 1 כפית מלח.
Purée קוקוס, 1/2 זרעי חרדל, זרעי כמון, וצ ' ילה בבלנדר או מעבד מזון עם מספיק מים (1/2 כוס עד 1 כוס) כדי ליצור משחה בסדר.
להביא להדביק קוקוס ויוגורט לרתיחה חשופה במחבת ניקתה, ערבוב, ולאחר מכן להסיר מן החום.
חום שנותר 1 כף שמן במחבת כבדה קטנה על חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לבשל הנותרים 1/2 זרעי חרדל פתיתי פלפל אדום עד זרעי חרדל מתחילים פופ ו / או להפוך אפור.
מוסיפים עלי קארי (אם משתמשים), מכסים מחבת מיד כמו העלים crackle במשך כמה שניות. מערבבים תערובת תבלינים לתוך תערובת קוקוס במחבת, ולאחר מכן מערבבים במיה מטוגנת, ולאחר מכן מיץ לימון. מתבלים במלח.
* מרכיבים הודיים ניתן להזמין בדואר מ Kalustyans.com. * במיה ניתן מטוגן עד 3 שעות קדימה ונשמר על מגבות נייר, חשוף, בטמפרטורת החדר.