קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

בנדיקט הרי הרוקי

בנדיקט הרי הרוקי
בנדיקט הרי הרוקי הוא pescatarian ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1384 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 116 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב חם, עלי פטרוזיליה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה טוב. נסו Rocky Mountain s ' more, גריל הרי הרוקי, ו תפוחי אדמה של הרי הרוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפצל את מאפינס אנגלית לשניים ולאחר מכן טוסט או גריל אותם; להגדיר אותם בצד. ממלאים מחבת רדודה גדולה עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה בעדינות לשבור את הביצים לתוך המים הרותחים. מבשלים את הביצים עד החלמונים מוגדרים על doneness הרצוי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את הביצים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מחממים את הטרוטה המעושנת במחבת לא דביקה על אש בינונית למשך 30 שניות או עד שחוממים דרכה. מסדרים את מאפינס אנגלית קלוי על צלחות העליון עם פורל. באמצעות כף מחוררת, מניחים ביצה עלומה 1 על גבי כל מאפין אנגלי. רוטב הולנדז חם כפית על הביצים ומפזרים פטרוזיליה וקורטוב של פפריקה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
פורל מעושןפורל מעושן
ביצה עלומהביצה עלומה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פורלפורל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מגישים באופן מיידי.
5
ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר כבד. בעוד חמאה נמסה, להקציף יחד יין לבן, מיץ לימון, ורוטב חם בקערת מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים בחלמונים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ולהמשיך לטאטא מעל חום בינוני עד עקביות רפרפת מתפתח. לאט לאט לטאטא את החמאה המומסת. המשך לטאטא עד שהרוטב עשיר וחלק.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה