בנדיקט הרי הרוקי
בנדיקט הרי הרוקי הוא pescatarian ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1384 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 116 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב חם, עלי פטרוזיליה, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה טוב. נסו Rocky Mountain s ' more, גריל הרי הרוקי, ו תפוחי אדמה של הרי הרוקי (מתכונים דומים).
הוראות
לפצל את מאפינס אנגלית לשניים ולאחר מכן טוסט או גריל אותם; להגדיר אותם בצד. ממלאים מחבת רדודה גדולה עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה בעדינות לשבור את הביצים לתוך המים הרותחים. מבשלים את הביצים עד החלמונים מוגדרים על doneness הרצוי, על 3 דקות.
מחממים את הטרוטה המעושנת במחבת לא דביקה על אש בינונית למשך 30 שניות או עד שחוממים דרכה. מסדרים את מאפינס אנגלית קלוי על צלחות העליון עם פורל. באמצעות כף מחוררת, מניחים ביצה עלומה 1 על גבי כל מאפין אנגלי. רוטב הולנדז חם כפית על הביצים ומפזרים פטרוזיליה וקורטוב של פפריקה לקישוט.
ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר כבד. בעוד חמאה נמסה, להקציף יחד יין לבן, מיץ לימון, ורוטב חם בקערת מתכת גדולה.
מניחים את הקערה על מחבת של מים רותחים ולהמשיך לטאטא מעל חום בינוני עד עקביות רפרפת מתפתח. לאט לאט לטאטא את החמאה המומסת. המשך לטאטא עד שהרוטב עשיר וחלק.