בננה-אגוזים ללא גלוטן מאפינס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ללא גלוטן בננה אגוז מאפינס. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 12 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סוכר טורבינדו, קמח אורז חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו כוסמת בננה אגוז מאפינס (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם), מאפינס בננה חמאת בוטנים שוקולד (ללא גלוטן + סוכר מזוקק חינם), ו מאפינס בננה ללא גלוטן עם קינמון (ללא חלב) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. התאימו את מתלה התנור למרכז. קו 12 כוס מאפין פח עם המשחות האהובות עליך ושומן קל עם ספריי בישול.
קוצצים דק את האגוזים במעבד מזון. הניחו בצד 3 כפות לקישוט.
מערבבים את אגוזי מלך הקרקע הנותרים, קמח amaranth, קמח אורז חום, קמח טפיוקה, אבקת אפייה, קינמון, מלח וסודה לאפייה בקערה גדולה.
הוסף את הסוכר ולעבוד עם הידיים.
לטאטא יחד את הבננות, חלב, שמן, וניל חלמונים ביצה בקערה בינונית נפרדת.
מקציפים את החלבונים ביצה על מהירות בינונית גבוהה בקערה של מערבל לעמוד גדול מצויד מצורף whisk (או בקערה גדולה של שימוש במערבל יד) עד פסגות רכות טופס, 2 עד 3 דקות.
מקפלים את תערובת הבננה לתוך תערובת אגוז קמח עד בשילוב (לא לדאוג אם הבלילה שלך יש גושים, זה אומר שזה לא יתר עבד). מקפלים שליש של חלבונים ביצה מוקצף לתוך הבלילה עד משולב לחלוטין, ואז בעדינות לקפל את החלבונים הביצה הנותרים עד רק בשילוב (זה בסדר אם הבלילה היא קצת פסים).
מלא כל אניה כשלושה רבעים מלאים.
מפזרים עם אגוזי מלך הקרקע שמורות וסוכר turbinado, אם משתמשים.
אופים עד המאפינס הם חום זהוב סדוק יפה על החלק העליון, וקיסם שיניים מוכנס המאפינס יוצא נקי, 28 עד 30 דקות, מסתובב באמצע אפייה.
בואו להתקרר במאפין חם פח 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה קירור להתקרר לחלוטין.