בננה ממולאת לחם מטוגן.
המתכון בננה ממולאת לחם מטוגן מוכן בסביבות 43 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. ארוחת הבוקר הזאת 1221 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. לך לחנות ותביא דגני בוקר פריכים, חמאה, אגוז מוסקט טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. מתכונים דומים: בננה ממולאת לחם מטוגן., לחם מטוגן ממולא בננה, ו בננה ממולאת לחם מטוגן..
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את תערובת פנקייק עם מספיק מים כדי להפוך את הבלילה דקה.
מוסיפים אגוז מוסקט, קינמון, וניל, סוכר וביצים.
להקציף יחד עד חלקה, על 3 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד אגוזי מלך, סוכר חום ופרוסות בננה.
פורסים את הקצוות מהלחם הצרפתי. החל מקצה 1, מדדו בערך חצי אינץ ' לאורך כיכר הלחם וחתכו את הלחם 3/4 מהדרך. תמדוד עוד חצי סנטימטר, ותחתוך את הלחם בצורה נקייה. אתה צריך פרוסת 1 אינץ ' של לחם עם חתך באמצע. חזור על תהליך זה עד הלחם כל פרוס למעלה.
קח חתיכת לחם צרפתי לחתוך ולדחוף כמה כפות של תערובת הבננה לתוך חריץ באמצע.
הוסף כמות טובה, אבל לא overstuff כך התערובת לא תישאר במרכז. חזור עד שכל הפרוסות ממולאות.
מחממים מחבת או גריל שטוח מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, מעיל אותו עם 2 כפות של חמאה.
יוצקים את קורנפלקס כתוש על צלחת. קח פרוסת לחם ממולא וטבל אותו בתערובת הביצה, ציפוי שני הצדדים בנדיבות. לאחר מכן לחץ על הלחם לתוך קורנפלקס ולהפוך אותו כדי מעיל שני הצדדים.
מניחים את הלחם על הגריל או מחבת ומבשלים עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל צד. תהפוך את הטוסט ותבשל את הצד השני. חזור על תהליך הציפוי והבישול עבור כל פרוסת לחם, והוסף חמאה נוספת לגריל או למחבת לפי הצורך, כ -2 כפות חמאה לכל פרוסה.