בננה סלטות
סלטות בננה יכולות להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 15 מנות. 178 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תמצית banananan, קמח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה די גרוע. נסו בננה תוצרת בית סלטות, גבינת טונה סלטות, ו מאפינס בננה אגוזים {עם יוגורט יווני בננה Chobani!} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 2-9x13 מחבתות אינץ.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה ופודינג מיידי. הכה את הביצים ו 1 1/2 כוס חלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני המחבתות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 17 דקות, או עד שקיסם עץ מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. בעוד העוגה אפייה, להפוך את המילוי.
מערבבים יחד את הסוכר והקמח. בקערה בינונית, שמנת יחד את תערובת חמאה, קיצור וסוכר. הכה את תמצית חלב ובננה עד חלקה.
כאשר העוגה מקורר, הפוך על מגש הגשה.
מורחים מילוי על החלק העליון ומכסים בשכבת העוגה שנותרה. שמור צונן עד 1/2 שעה לפני ההגשה.