בננה ספליט טארט
בננה ספליט טארט דורש על 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם בננות, קרום עוגה, יוגורט וניל מקורי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: בננה ספליט טארט, לחם בננה ספליט בריא, ו בננה ספליט פאי.
הוראות
תנור חום ל 191°. Unroll 1 קרום עוגה על מרכז גיליון עוגיות גדול ungreased. פרוש את קרום העוגה השני והנח את הקרום הראשון, התאמת קצוות ולחץ לאטום. עם מערוך, להתגלגל לתוך סיבוב 14 אינץ'.
מקפלים 1/2 אינץ ' של קצה הקרום תחת, ויוצרים גבול; לחץ כדי לאטום את התפר (אם תרצה, חליל קצה). זין קרום בנדיבות עם מזלג.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
מורחים 1/4 כוס של שבבי שוקולד מומסים באופן שווה על קרום אפוי מקורר.
מורחים יוגורט על שוקולד. סדר פרוסות בננה על גבי יוגורט.
מורחים פאי מילוי באופן שווה מעל. מסדרים תותים מעל מילוי עוגה.
טפטוף שנותר שוקולד נמס מעל.
חותכים לפרוסות ומגישים. מכסה ומקרר כל טארט שנותר.