בננה קפואה-קינוח מפוצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קינוח בננה ספליט קפוא. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. מתאים ל-9 מנות. אם יש לך בננות, פודינג וניל ומילוי עוגה לערבב, שוקולד קרקרים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו בננה ספליט קפואה, ריבועי בננה ספליט קפואים, ו בננה ספליט קינוח (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים קרקרים כתושים ו 2 כפות סוכר. מוסיפים חמאה מומסת עד מתפורר היטב מעורבב. לחץ על תערובת בתחתית מחבת. להקפיא כ -10 דקות או עד סט.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב תערובת פודינג, 1/2 כוס סוכר וחלב עם מקציף חוט. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה. מגניב 10 דקות בטמפרטורת החדר. להכניס למקרר 30 דקות.
מערבבים בננות לתוך פודינג. מקפלים פנימה 1 כוס של ציפוי מוקצף.
מורחים על קרום. להקפיא לפחות 3 שעות או לילה.
חותכים לחתיכות הגשה; מניחים על צלחות קינוח. למעלה כל חתיכה עם 2 כפיות ציפוי פאדג ' חם, כף נדיבה של ציפוי מוקצף שנותר, 2 כפות תותים, 2 כפות אננס.