בננה קרמל מלוחה עם קרם fraîche גלידה
טטינים בננה קרמל מלוחים עם גלידת קרם fraîche יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 1789 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 125 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם שמנת כפולה, חמאה, סוכר גלגלית זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קרמל אננס קרם קרמל עם גלידה Bananan, קרם fraîche גלידה, ו גלידת קרם פרש שוקולד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להפוך את הגלידה, לפצל את תרמיל וניל לאורכים וחצי לגרד את הזרעים.
שים את התרמיל ואת הזרעים בסיר עם שמנת וחלב, ולהביא לאט לרתיחה. בינתיים, בקערה, לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר יחד עד חיוור.
יוצקים את תערובת קרם חם על הביצה והסוכר, לטאטא ברציפות.
יוצקים בחזרה לתוך המחבת, להגדיר על חום עדין ומערבבים עם כף עץ.
חום בעדינות עד תערובת פודינג מתעבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף, ואז להסיר מהחום.
יוצקים את frache crme לקערה ולהקציף כדי לשחרר. לאט לאט לשפוך את תערובת פודינג חם, לטאטא כמו שאתה הולך.
יוצקים את התערובת לתוך מכונת גלידה ומחבצים עד קפוא בשקט.
העברה למכולה, ואז להקפיא עבור 2 שעות למשרד.
כדי להפוך את Tatins, לגלגל את הבצק על משטח מקומח לעובי של מטבע 1. באמצעות הבננה כמדריך, לחתוך 2 מכסים בצק גדולים מספיק כדי להתאים מעל הבננה, משאיר גבול 1cm סביב הקצה.
מניחים את המאפה על מגש אפייה ומכניסים למקרר.
הגדר מחבת אטומה, כבדה תחתית טיגון מעל חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר, החמאה והשמנת ומבשלים 5 דקות עד שהסוכר נמס והקרמל מבעבע.
מוסיפים פתיתי מלח ים כפית. חותכים את הבננה לחצי לאורכים ומניחים את 2 החצאים, חותכים את הצד, לתוך הקרמל.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מניחים מכסה מאפה על גבי כל חצי בננה, תוחבים כל אחד בחוזקה סביב הקצוות. זה יכול להיעשות 1 hr קדימה.
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים 20 דקות עד שהמאפה עולה וזהב. במהירות ובזהירות לכבות את הטטינים, מפזרים כמה פתיתים של מלח ים ומגישים עם כפות של גלידה קרם frache crme.