קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

בננה קרמל מלוחה עם קרם fraîche גלידה

בננה קרמל מלוחה עם קרם fraîche גלידה
טטינים בננה קרמל מלוחים עם גלידת קרם fraîche יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 1789 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 125 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם שמנת כפולה, חמאה, סוכר גלגלית זהוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. קרמל אננס קרם קרמל עם גלידה Bananan, קרם fraîche גלידה, ו גלידת קרם פרש שוקולד דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כדי להפוך את הגלידה, לפצל את תרמיל וניל לאורכים וחצי לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
שים את התרמיל ואת הזרעים בסיר עם שמנת וחלב, ולהביא לאט לרתיחה. בינתיים, בקערה, לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר יחד עד חיוור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים את תערובת קרם חם על הביצה והסוכר, לטאטא ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים בחזרה לתוך המחבת, להגדיר על חום עדין ומערבבים עם כף עץ.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
חום בעדינות עד תערובת פודינג מתעבה מספיק כדי לצפות את החלק האחורי של הכף, ואז להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
6
יוצקים את frache crme לקערה ולהקציף כדי לשחרר. לאט לאט לשפוך את תערובת פודינג חם, לטאטא כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את התערובת לתוך מכונת גלידה ומחבצים עד קפוא בשקט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
8
העברה למכולה, ואז להקפיא עבור 2 שעות למשרד.
9
כדי להפוך את Tatins, לגלגל את הבצק על משטח מקומח לעובי של מטבע 1. באמצעות הבננה כמדריך, לחתוך 2 מכסים בצק גדולים מספיק כדי להתאים מעל הבננה, משאיר גבול 1cm סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
מניחים את המאפה על מגש אפייה ומכניסים למקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
הגדר מחבת אטומה, כבדה תחתית טיגון מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הסוכר, החמאה והשמנת ומבשלים 5 דקות עד שהסוכר נמס והקרמל מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
מוסיפים פתיתי מלח ים כפית. חותכים את הבננה לחצי לאורכים ומניחים את 2 החצאים, חותכים את הצד, לתוך הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
14
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מניחים מכסה מאפה על גבי כל חצי בננה, תוחבים כל אחד בחוזקה סביב הקצוות. זה יכול להיעשות 1 hr קדימה.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
16
מעבירים את המחבת לתנור ומבשלים 20 דקות עד שהמאפה עולה וזהב. במהירות ובזהירות לכבות את הטטינים, מפזרים כמה פתיתים של מלח ים ומגישים עם כפות של גלידה קרם frache crme.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי