בננה שוקולד חמה " קרפים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל בננה שוקולד חם "קרפים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 401 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם וניל טעם פודינג מיידי, סוכר חום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו קרפ בננה שוקולד, קרפ בננה שוקולד, ו קרפים ממולאים בשוקולד ובננה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים תערובת פודינג יבשה לחלב בקערה עם חוט להקציף 2 דקות.; להפריש.
מניחים חמאה וסוכר חום במחבת גדולה; מבשלים על חום בינוני עד שהחמאה נמסה והתערובת מעורבבת היטב, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פרוסות בננה; מבשלים ומערבבים 2 דקות. או עד מחומם דרך.
הסר תערובת בננה מ מחבת; מקום בקערה. כיסוי כדי להתחמם.
טורטיות חום, 1 בכל פעם, באותו מחבת; להסיר ממחבת. כפית על תערובת פודינג 1/2 כוס באופן שווה במרכז כל טורטייה; העליון באופן שווה עם תערובת הבננה. מקפלים בשני הקצוות של טורטיה, ואז להפשיל.
חותכים כל חציית טורטיה לשניים.
מניחים כל חצי, בצד התפר למטה, על צלחת הגשה. למעלה עם ציפוי מוקצף.