בננה-שרבט טופו תות
בננה-תות טופו שרבט יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 142 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בננות, תותים, מיץ תפוזים מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו שרבט בננה-תות, שייק טופו בטעם תות-בננה, ו שרבט תות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים טופו במסננת במשך כ 5 דקות, ואז מתייבשים עם מגבות נייר.
במעבד מזון או בלנדר, לשלב טופו, בננות, מיץ תפוזים להתרכז, וניל, תותים, ו 4 כפות דבש; מערבולת עד חלקה מאוד. טעם, ולהוסיף יותר דבש אם תרצה.
כדי לצנן במהירות, יוצקים תערובת טופו לתוך קערה וקן במי קרח; מערבבים לעתים קרובות עד קר, על 5 דקות. אחרת, לכסות ולהירגע עד קר, על 1 שעה.
יוצקים תערובת טופו לתוך יצרנית גלידה (1 qt. או גדול יותר). להקפיא על פי הוראות היצרן עד dasher קשה להפוך או מכונה מפסיק.
לשרת, או לכסות ולהקפיא עד המשרד, לפחות 3 שעות. אם שרבט מקבל קשה מדי, לרכך בתנור מיקרוגל בחצי כוח (50%), בדיקה במרווחים של 15 שניות, עד שזה יכול להיות scooped, 30 עד 60 שניות בסך הכל.