בננה תוצרת בית סלטות
אם יש לכם תערובת פודינג בננה מיידית, 1 / חלב, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו גבינת טונה סלטות, פודינג בננה תוצרת בית, ו עוגת פודינג בננה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350° גריז 2 מחבתות ג ' לירול (11×17 או 10×15), ואז בשורה עם נייר קלף ונייר קלף גריז. בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג מיידית. הכה את הביצים 1-1 / 2 כוסות חלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני המחבתות.
אופים 13-15 דקות. עבור 11×17 מחבת או 15-20 דקות עבור 10×13 מחבת. או עד שקיסם שיניים מעץ יוצא נקי. בעוד העוגה אפייה, לעשות מילוי לנפות סוכר וקמח יחד בקערה בינונית ולהניח בצד. בקערה בינונית שמנת יחד חמאה וקיצור עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת סוכר. לנצח את תמצית חלב ובננה עד חלקה (כ 3-5 דקות עם מערבל לעמוד) כאשר העוגה מקורר, להפוך שכבה אחת על מגש הגשה.
מורחים מילוי על החלק העליון ומכסים בשכבת העוגה שנותרה.
מקשטים עם אבקת סוכר. תרגע עד ההגשה.