קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

בננה תוצרת בית סלטות

בננה תוצרת בית סלטות
אם יש לכם תערובת פודינג בננה מיידית, 1 / חלב, קיצור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו גבינת טונה סלטות, פודינג בננה תוצרת בית, ו עוגת פודינג בננה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350° גריז 2 מחבתות ג ' לירול (11×17 או 10×15), ואז בשורה עם נייר קלף ונייר קלף גריז. בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה ותערובת פודינג מיידית. הכה את הביצים 1-1 / 2 כוסות חלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים 13-15 דקות. עבור 11×17 מחבת או 15-20 דקות עבור 10×13 מחבת. או עד שקיסם שיניים מעץ יוצא נקי. בעוד העוגה אפייה, לעשות מילוי לנפות סוכר וקמח יחד בקערה בינונית ולהניח בצד. בקערה בינונית שמנת יחד חמאה וקיצור עד בשילוב, ולאחר מכן להוסיף תערובת סוכר. לנצח את תמצית חלב ובננה עד חלקה (כ 3-5 דקות עם מערבל לעמוד) כאשר העוגה מקורר, להפוך שכבה אחת על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית בננהתמצית בננה
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מורחים מילוי על החלק העליון ומכסים בשכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מקשטים עם אבקת סוכר. תרגע עד ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב