בננות אפוי פילו עם רוטב שוקולד ממותק תאריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בננות אפויות פילו עם רוטב שוקולד ממותק תאריך. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך חמאת שקדים, בננות בינוניות גדולות, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו אפרסק ממותק תאריך, עוגיות שוקולד צ'יפס ללא קמח, ממותק תאריך, ו עוגת בננה אגוז עם ציפוי שוקולד ממותק תאריך.
הוראות
הסר גיליון אחד ומניח אותו על קרש חיתוך או משטח עבודה אחר.
מניחים בננה קלופה אחת לאורך אחד הקצוות הצרים,
מפזרים את הבצק באופן שווה עם רבע מהאגוזים.
מפזרים את הבננה עם אבק של קינמון ואז מגלגלים אותו בפילו.
מניחים אותו בצד התפר למטה בתבנית האפייה. (אם עושים מנות חד-מנה, לחתוך בננה עטופה לשניים ולמקם חצאים בצלחת זה לצד זה.) חזור עם בננות שנותרו. תן את צמרות הבננות עטופות מהר (1/2 שני) ספריי עם שמן קנולה.
אופים במשך 20-30 דקות, עד צמרות הם חום זהוב בננות החלו לרחוש ולשחרר סירופ. כדי לשרת, לחתוך בננות לשניים ולמקם שני חצאים על כל צלחת, יחד עם כמה סירופ בננה מן התבשיל.
טפטוף עם כף של רוטב שוקולד. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לשרת באופן מיידי.